Web Analytics Made Easy - Statcounter

همسر شهید مجید صادقی گفت: در زندگی بعد از شوهرم کمبودهای بسیاری داشتم و در زمان تولد فرزند دومم لباس مشکی بر تن داشتم و با غم و اندوه فرزندم را به دنیا آوردم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادقی همسر شهید مجید صادقی در روستای سودجان در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: کل زندگی مشترک ما با شهید صادقی خاطره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه شوهرم برای اعزام به جبهه نام‌نویسی کرد و حدود 45 روز در منطقه حضور داشت و بعد از این مدت شهید شد تصریح کرد: زمانی که شوهرم به شهادت رسید من دختر کوچکم را باردار بودم و فرزندم پدرش را ندید و به من به تنهایی فرزندانم را بزرگ کردم.
 
صادقی بیان داشت: اخلاق خوب ویژگی بارز شوهرم بود و احترام بسیاری برای بزرگ‌ترها و بچه‌ها قائل بود، آرزویم این است که یکبار دیگر در خوابم ببینمش.
 
همسر شهید صادقی یادآور شد: شوهرم برای پدر و مادرش ارزش بالایی قائل بود و همواره عصایی برای دستشان بود.

وی با اشاره به مشکلات زندگی و جای خالی همسر شهیدش افزود: در زندگی بعد از شوهرم کمبودهای بسیاری داشتم و در زمان تولد فرزند دومم لباس مشکی بر تن داشتم و با غم و اندوه فرزندم را به دنیا آوردم، در طول زندگی احساس تنهایی داشتم و این برایم بسیار سخت بود.
 
صادقی افزود: می‌توان گفت سخت‌ترین لحظه زندگیم زمانی بود که فرزندم در تنهایی به دنیا آمد و این برای من خیلی دشوار بود.
 
همسر شهید صادقی با بیان اینکه دختر کوچکم از نظر ظاهر و هم از نظر اخلاقی شباهت بسیاری به شوهرم دارد، اما هر دو فرزندم هم روی بحث حلال و حرام حساس هستند و حق الناس را مانند پدرشان خط قرمز خود می‌دانند.
 
وی ادامه داد: خوشحال هستم که فرزندانم همچون پدرشان مسئولیت‌پذیر بوده و ایشان را سرلوحه زندگی‌شان قرار داده‌اند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: همسر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ گفتگوی اختصاصی خبرگزاری صداوسیما با همسر سردار شهید حسن طهرانی مقدم در دو بخش با عنوان روز‌هایی که نیستی از شبکه خبر پخش شد.

شهید حسن طهرانی مقدم ۶ آبان سال ۱۳۳۸ در محله سرچشمه تهران متولد شد. وی پس از تحصیلات مقدماتی، موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع شد. این شهید که در آغازین روز‌های تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت آن درآمده بود، در دوران جنگ عراق و ایران، جزو نخستین فرماندهان توپخانه سپاه و بنیان‌گذاران این واحد بود.

شهید طهرانی مقدم بنیان‌گذار یگان موشکی سپاه است که با گذراندن دوره موشکی در سوریه، این واحد ارزشمند را در زمان جنگ مدیریت می‌کرد. او در سال ۱۳۶۴ به سمت فرمانده موشکی نیروی هوایی سپاه منصوب شد و همچنان تحقیقات خود را درباره ساخت موشک و راکت ادامه داد.

راکت نازعات، موشک شهاب ۳، قیام، قدر، عاشورا و خلیج‌فارس، جزو تولیدات موشکی ایران در دوران مدیریت اوست. شهید حسن تهرانی مقدم در سال ۱۳۸۵، مسؤولیت سازمان جهاد خودکفایی سپاه را بر عهده گرفت و تا روز شهادتش در حادثه انفجار مهمات یکی از پادگان‌های تحت امر در تاریخ ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰، برای تولید و گسترش تسلیحات موشکی کشور فعالیت داشت.

علی طهرانی مقدم برادر شهید حسن طهرانی مقدم نیز ۱۸ آبان سال ۱۳۵۹ مصادف با ظهر عاشورا وقتی تنها ۱۸ سال داشت در جبهه سوسنگرد به شهادت رسیده بود.

دیگر خبرها

  • افشای راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را فاش کرد
  • حماسه باشکوهی که شهید شیرودی رقم زد/در حد امکان وامدار تاریخ بودم
  • راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • نیم نگاهی به زندگی شهید محمد سهرابی‌ثانی
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران