Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- زهره یکی از بیماران پروانه‌ای است که در آتش این بیماری می‌سوزد و تاکنون به مشهد مقدس و پابوسی امام رضا (ع) نرفته ‌اما این روزها امام رضا خواسته‌اش را اجابت کرده و قرار است از ۲۰ کیلومتری مرز افغانستان راهی مشهد شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، خبری از امکانات دنیای مدرن نیست، سادگی و محرومیت را می‌توان در چهره‌های معصوم مردمانش به روشنی یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه‌هایشان دیوار و سقفی از جنس سنگ، چوب خار و خاشاک دارد و در تابستان از گرما و در زمستان از سرما می‌سوزند.

خشکسالی‌های پیاپی کمرشان را شکسته اما این همه ماجرا نیست این تنها بخشی از مشکلات زهره و اهالی روستایی در 20 کیلومتری مرز ایران و افغانستان واقع در خراسان جنوبی است.

شهردار مشهد: هیچ زائر امام رضا(ع) نباید بدون اسکان بماندخانواده هشت فرزندی به دعوت اداره تبلیغات آستان قدس رضوی زائر امام رضا (ع) شدندپیاده‌روی زائران رضوی| 5000 اصفهانی زائر امام رضا (ع) می‌شوند

جاده دسترسی به روستا خاکی است و پر از دست انداز که گویی سوار بر تاب هستی و تاب سواری می‌کنی. در اینجا برخی از روستاها از نعمت برق هم محروم بوده ودیدگانشان با طلوع خورشید روشن می‌شود. کودکان و دانش اموزان این منطقه با اتاق خواب، مطالعه و اسباب بازی غریب‌اند و کلاس‌هایشان در کانکس‌های بی روح آهنی برگزار می‌شود.

آب آشامیدنی سالم، آروزی اهالی ناین منطقه است و آنها از کمترین امکانات بهداشتی بهره نبرده و در سختی روزگار سپری می‌کنند.

همه اینها تنها بخشی از زندگی پر از مشغله و درد زهره است. پرده اصلی زندگی زهره وقتی غم انگیزتر می‌شود که او سالها از بیماری خاصی رنج می‌برد.

تمام تنش پوسته پوسته شده، دندان‌هایش خراب شده و افتاده، موهایش ریخته و زخم‌هایش عفونت کرده است آری او یک بیمار پروانه‌ای است که زندگی پر از درد و التهاب دارد.

ظاهرش پر از زخم اما باطنش سفید و بی کینه است.درد زیادی می‌کشد اما عادت به گلایه ندارد چرا که سختی روزگار او را صبور کرده است. آرام است اما پر از درد و اندوه، دردی جانکاه که هر لحظه و هر ثانیه جسم کوچک و نحیفش را می‌آزارد.

زهره مبتلا به بیماری پروانه‌ای است و همانند پروانه‌ای در شمع بیماری هولناکش می‌سوزد و ماجرا جایی تلخ می‌شود که به هرچیزی برخورد می‌کند زخم‌هایش تشدید می‌شود. غذا که می‌خورد زبان و گلویش زخم می‌شود و غذا در گلویش می‌ماند.پ

او زندگیش را اینگونه روایت می‌کند: "از روزی که خودرم را به یاد دارم درگیر بیماری پوستی به نام بیماری پروانه‌ای هستم، فاصله روستای ما با بیرجند زیاد است و در روستایی خشک و کویری زندگی می‌کنیم. بیماریم سراسر درد است و بدنم به هرکجا که برخورد می‌کند زخم‌هایم پر از خون و عفونت می‌شود. هوا که رو به گرمی می‌رود گویی زندگی برایم جهنم می‌شود چرا که وقتی لباس‌ها برتنم می‌چسبد باعث عفونت می‌شود. زندگی برایم به سختی می‌گذرد و شبها وقتی خانواده به خواب می‌روند اشک امانم نمی‌دهد وتنها با ذکر و نام امام رضا (ع) دلم آرام می‌گیرد".

نگاه به دست‌ها، دندان‌ها و صورتش که می‌اندازی به گمانت سن و سالش زیاد است اما او فقط 29 سال سن دارد و سه سال است که ازدواج کرده و حاصل این ازدواج دو فرزند سالم است.

وقتی از او می‌پرسم فقط در خواب و بیداری با امام رضا (ع) صحبت می‌کنی؟ سری تکان داد و اشک امانش نداد، با کنج چارقد قرمزی که برسر دارد اشکش را پاک می‌کند دوباره راه گلویش تنگ‌تر می‌شود، کمی سکوت می‌کند. علتش را که جویا می‌شوم می‌گوید: امام رضا را خیلی دوست دارم. عاشق امام رضا هستم و تاکنون به مشهد نرفته‌ام و تنها در تلویزیون همسایه چند بار عکس گنبد و بارگاه امام رضا (ع) را دیده‌ام.

زهره بیش از سنش سختی کشیده و از دوران کودکی با وجود داشتن پدر اما با درد بی پدری و نداری بزرگ شده و همراه با بزرگ شدنش بیماری‌اش نیز با او بزرگ شد.

بعد از ازدواج تنها امیدش همسر و دو فرزندش است اما او مادر است و نمی‌تواند ببیند فرزندانش هم در سختی باشند و مشکلات را با وجود بیماری‌ بر تن می‌خرد.

با وجود بیماری، بیکاری و نداری تنها آرزویش زیارت حرم امام رضا (ع) است و دوست دارم با فرزندانش به زیارت امام رضا (ع) بروم و شفایش را از او بخواهد.

در حالی که او در ذهن و خیال خود با امام رضا (ع) نجوا می‌کرد یاد قراری افتادم که آخر ماه سفری سه روزه به مشهد باید داشته باشم. تصمیم گرفتم سفری که قرار بود به مشهد بروم را به زهره هدیه دهم. زهره با شنیدن این خبر خیلی خوشحال شد و برایم خیلی دعا کرد من اینکه من هم از خوشحالی او خوشحال بودم.

انتهای پیام/254ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروانه ای امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد

کارگردان فیلم «همسایه شما، زهره» که فیلمش را نسبت به آنچه در جشنواره فجر سی‌وهشتم نشان داد، تدوین مجدد کرده است، می‌گوید: این فیلم تاریخ مصرف ندارد و تشابه قابل توجه آن با جامعه امروز آن را زنده نگه داشته است.

علی درخشنده که سال ۱۳۹۸ نخستین فیلم بلندش را با نام «دشمنان» در جشنواره فیلم فجر رونمایی کرده بود، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره معرفی فیلمش و تاخیر در اکران آن پس از حدود پنج سال بیان کرد: «همسایه شما، زهره» یک تریلر - درامای روانشناختی درباره زنی با یکسری پیچیدگی‌های ذهنی و روان‌نژندی است که سبب می‌شود به اقداماتی پیرامون خودش دست بزند و شاید مشابه آن را به شکلی امروز هم در جامعه ببینیم. البته من فیلم را پنج سال قبل ساختم ولی در آن زمان هم چنین مسائلی دیده می‌شد. حتی یادم می‌آید وقتی ماجرای مرحوم بابک خرمدین پیش آمد و بعدها شنیدیم که پدر و مادرش بجز او چند نفر دیگر را هم کشته بودند، تشابهاتی نسبت به آنچه من در فیلم روایت کرده بودم، دیده می‌شد که این موضوع از نگاه کردن به جامعه نشأت می‌گرفت.  

او افزود: داستان دیر اکران شدن فیلم هم در دو سال اول پس از ساخت، بخاطر شیوع کرونا بود که پخش و اکران همه فیلم‌ها را تحت تاثیر قرار داد. در آن مقطع پخش جهانی در اولویت ما بود که در همان زمان، فیلم من و «تومان» مرتضی فرشباف به جشنواره‌های شناخته شده‌ای همچون «شب‌های سیاه تالین» راه پیدا کردند، گرچه شاید من عجله کردم چون بسیاری از جشنواره‌ها در آن دوران برگزار نشدند. بعد از آن هم مسائل دیگری پیرامون من و تهیه‌کننده فیلم (مجید برزگر) پیش آمد که مجوز نمایش فیلم را تحت تاثیر قرار داد و با وجود اینکه فیلم پروانه نمایش داشت، تاکید شد که باید آن را دوباره ببینند البته در نهایت همه مسائل برطرف شد.

وی درباره اینکه آیا خودش تصمیم گرفته فیلمش را در گروه هنر و تجربه اکران کند گفت: اگرچه اوضاع سینما در گذشته‌ هم چندان خوب نبود اما در همان سال‌ها برخی پخش‌کننده‌ها می‌گفتند باوجود آنکه بازیگری به عنوان ستاره در فیلم نیست، باز هم می‌توان این فیلم را در سینمای بدنه اکران کرد در حالی که الان شرایط سینما آنقدر تغییر کرده که به سختی می‌توان چنین فیلمی را در سینمای بدنه و کنار این تعداد کمدی اکران کرد. از سوی دیگر گروه هنر و تجربه دو سالی است که از فیلم من پشتیبانی کرده و پیگیری‌هایی را بابت به اکران رسیدن فیلم انجام داده، به همین دلیل به گفته بسیاری از کارشناسان مربوط، اکران در این بسته و شرایط مناسب‌تر بود و من هم دوست داشتم فیلمم را روی پرده ببینم تا اینکه بخواهم آن را اکران آنلاین کنم.

درخشنده که این روزها در تدارک ساخت یک سریال برای شبکه نمایش خانگی است، درباره تغییر نام فیلمش از «دشمنان» به «همسایه شما، زهره» نیز توضیح داد: اسم فیلم را تغییر دادم چون با توجه به شرایط فعلی تصور کردم «زهره» می‌تواند مثل یکی از همسایه‌های ما باشد که کنار ما زندگی می‌کند؛ ضمن اینکه تدوین فیلم را هم در بخش‌هایی تغییر داده بودم و بهتر بود نام آن هم جدید باشد. البته در این چند سال باز هم فیلم به فهرست‌ مقدماتی چند جشنواره‌ همچون ادینبورگ و شانگهای راه پیدا کرد اما صادقانه به آن‌ها اطلاع دادم که با وجود تدوین دوباره و تغییرات در فیلم آن را یک بار در شب‌های سیاه تالین نمایش داده‌ام. این‌ها سبب شد که خوشحال باشم از اینکه فیلم هنوز زنده است و تاریخ مصرف ندارد.

رویا افشار، ندا جبرئیلی، مسعود دلخواه، قربان نجفی، علی بی غم، سینوهه دانشمند، توران یاقوتی و سعید آرمند در «همسایه شما، زهره» به ایفای نقش پرداخته‌اند.  در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «شیوا گفت: همه‌ش احساس می‌کنم شهاب هر شب داره از پشت این درخت‌ها بهمون نگاه می‌کنه! و زهره به آهستگی سرچرخاند سمت پنجره.»

علی درخشنده در نشست خبری فیلمش در سی‌وهشتمین جشنواره فجر

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟