Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، آثار زلزله ۲۹ بهمن سال  ۹۹ هنوز در گوشه و کنار شهر سی سخت به مشاهده و احساس می‌شود.

زلزله ۲۹ بهمن سال ۹۹ باعث خسارات فراوانی به شهر سی سخت و روستاهای اطراف شد که هنوز بعد از گذشت یک سال از این زلزله در گوشه و کنار شهر سی‌سخت و از کوچه پس کوچه‌های شهر که گذر کنید گویا به تازگی زلزله آمده و شهر را ویران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز خانواده‌هایی هستند که در کانکس و چادر زندگی می کند ده‌ها خانواده در چادر و کانکس روزگار می‌گذرانند و بلاتکلیف بوده و از تسهیلات زلزله عقب مانده‌اند در این بین خانواده‌های بی‌سرپرستی هستند که درد و رنجشان دو چندان است.

در شهر که گذری کردیم نیروهای سپاه ناحیه دنا در حال بررسی وضعیت زلزله زدگان کانکس‌نشین هستند که به یکباره با صحنه ای دردناک روبه رو می‌شویم.

خانواده ای ۵ نفره و بی‌سرپرست در کانکسی کنار جاده در زمینی پر از گل و لای بوده که کل وسایل زندگی آنها بر اثر بارش باران دچار آب گرفتگی شده است.

نیروهای سپاه بلافاصله به کمک آنها می روند و فرش و تمامی وسایلی که دچار آبگرفتگی شده را به بیرون انتقال می دهند و با هماهنگی با فرماندهی سپاه ناحیه دنا کانکسی دیگر را برای اسکان این خانواده بی سرپرست مستقر کردند. 

خبرنگار فارس علت اسکان خانواده بی سرپرست را جویا  شد که مادر خانواده گفت: خانه ۱۰۰ متری ما در کنار قلعه تاریخی قرار داشت که براثر زلزله تخریب شد و ما هم مثل بقیه مردم برای ساخت مجدد خانه اقدام به خاکبرداری کردیم که بلافاصله با واکنش تند میراث فرهنگی شهرستان دنا روبه رو شدیم و تهدید کردند که به هیچ عنوان حق ساخت و ساز در این ملک را ندارید و اگر هرگونه ساخت و سازی انجام دهید بلافاصله تخریب و جریمه خواهید شد که ما دست کشیدیم زیرا هیچ فریاد رسی نداشتیم و تا به امروز مجبوریم در کانکس و چادر زندگی کنیم. 

این مادر می گوید: خودم سرپرستی فرزندانم را بر عهده دارم و در این مدت تلخ‌ترین روزهای زندگی را سپری کردم زیرا ملک شخصی که می‌خواستم برای خودم و فرزندان سرپناهی درست کنم توسط میراث فرهنگی راکد مانده و اکنون دومین زمستان است که من و فرزندانم  در هوای سرد و یخبندان در این کانکس هستیم و تا به امروز هیچ مسئولی به داد ما نرسیده، نه حمام داریم و نه سرویس بهداشتی و شرایط خیلی بدی را پشت سر می گذاریم. 

وی گفت: مگر چه گناهی کردیم که زمین ما در همسایگی قلعه تاریخی است و چرا مسئولین میراث فرهنگی تا به امروز فکری به حال ما نکرده اند چرا تکلیف ما را مشخص نمی‌کنند تا از این وضعیت پر از غصه و درد نجات پیدا کنیم ولی همین را می دانم که حفظ یک ساختمان قدیمی از جان ۵ نفر انسان مهمتر نیست. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کوچه پس کوچه های شهر مردم آواره میراث فرهنگی خانواده بی سرپرست تهدید و زور میراث فرهنگی بی سرپرست سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به مدیرمسئولی حجت‌الاسلام محمدرضا زائری، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی، منتشر و در هفته جاری عرضه خواهد شد.

در این شماره خیمه، ۵ رویداد مهم ماه فروردین ۱۴۰۳ تحلیل شده‌اند:
اول: تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه.
دوم: بررسی ماجرای مسجدسازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق.
سوم: بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌لاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر(ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه.
چهارم: روایتی از اشعار روضه های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی.
پنجم: برگزاری محفل صدهزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه ای.

همچنین پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است؛ این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴مداحی آشنا می کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده اند.

این شماره به مناسبت نمایشگاه کتاب نیز، به موضوعات زیر پرداخته شده است:
کتابی کاملا کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»
مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه های مترسک.»
کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی
یادداشت های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

کیانوش رضایی کد خبر: 1228613 برچسب‌ها مجله اجتماعی

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ساخت یک شهرک جدید؛ تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت!
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • مستند جوانمرد؛ روایتی از زندگی شهید غیرت حمیدرضا الداغی
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی